Golden Lemon Awards 2020 @ Stay at 7
Na de eerste succesvolle editie van de Golden Lemon Awards vorig jaar, was de organisatie gedreven om een veelbelovende tweede editie op te zetten ondanks de COVID-19 maatregelen. De Golden Lemon Awards is een awardshow opgezet door RaptopNL, een platform voor bekende maar ook onbekende muzikale creatievelingen. Er duiken tegenwoordig zoveel goede talenten en artiesten op in ons land die ons zoveel goede muziek ten gehore weten te brengen. Raptop helpt de Nederlandse rap acts graag de erkenning te geven die ze verdienen. Daarom kan men elk jaar stemmen op zijn/haar top 5 beste rap acts van Nederland. Aan het einde van het jaar wordt de lijst met de top 100 beste rap acts van Nederland gepresenteerd tijdens de Golden Lemon Awards 2020. Op 14 november was de opname dag voor de Golden Lemon Awards 2020 bij Stay at 7. Hierbij hebben wij de Chill area omgetoverd in een huiskamer sfeer, waar een panel met grote namen zoals Bart van Houten (Van Klasse), Babek Arjang Far (ROQ N' ROLLA Music), Eilruth Henriquez (Deposic) en Luciano Winter (Rotterdam Airlines) een lezing gaven over hun ervaring in de muziek industrie. Daarnaast is de Event-hall omtovert tot de perfecte locatie om een masterclass te geven en op te nemen. De masterclass is gegeven door producer Shafique Roman. Benieuwd naar de uitkomst en het resultaat? De Golden Lemon Award show zal op 3 december uitgezonden worden op www.raptop.nl van 18:00 tot 21:00.

Read more news

COVID-19

How to prevent the spread COVID-19  Our hotel will be open again from the 18th of may, lets all work together to make this work!  We made a list of the 7 preventions rules.  #staysafe 

Read more

Light opening Stay @ 7 groot succes

De afgelopen maanden hebben wij met ons team een succesvolle testfase gedraaid in het Stay @ 7 hotel.

Read more

Shop in shop

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.” We are looking for entrepreneurs, who would love to have a little shop in shop in our hotel.

Read more