HAPPY NEW YEAR
We kijken terug op een bijzonder en mooi jaar.
Het hele jaar door hebben we ontzettend leuke gasten mogen ontvangen en goede reacties gekregen. Mooie momenten meegemaakt en gezellige zomeravonden gehad.
In het najaar mochten we internationale gasten ontvangen voor long-stay die hier naartoe kwamen voor hun studie. Erg leuk om op deze manier verschillende mensen van overal ter wereld te mogen leren kennen.
Rond de kerstperiode hebben we samen met long-stay gasten het hele hotel versierd om in de echte kerststemming te komen.
En als kers op de taart hebben we de traditie voortgezet met de Nieuwjaars duik! Het kon dan wel niet op het strand van Scheveningen maar we deden het gewoon op het terras, om zo een frisse start te geven aan het nieuwe jaar. En fris was het zeker!
Wij zijn benieuwd wat dit jaar ons brengt en we hopen je te mogen verwelkomen dit jaar!
Come as a guest, leave as a friend.

Read more news

Hotel stay at 7: Corona heeft veel veranderd!

Hotel Stay at 7 in Rijswijk ging in oktober 2019 open om in maart 2020 weer te sluiten. Op 18 mei heeft het hotel zijn deuren opnieuw geopend. Het ontbijt-buffet is tijdelijk vervangen door een ontbijtbox en kamers zijn omgebouwd tot kantoor-werkplek. ‘Corona heeft bijna alles veranderd.’ Een reportage. 

Read more

Light opening Stay @ 7 groot succes

De afgelopen maanden hebben wij met ons team een succesvolle testfase gedraaid in het Stay @ 7 hotel.

Read more

Shop in shop

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.” We are looking for entrepreneurs, who would love to have a little shop in shop in our hotel.

Read more