Hotel stay at 7: Corona heeft veel veranderd!
Hotel Stay at 7 in Rijswijk ging in oktober 2019 open om in maart 2020 weer te sluiten. Op 18 mei heeft het hotel zijn deuren opnieuw geopend. Het ontbijt-buffet is tijdelijk vervangen door een ontbijtbox en kamers zijn omgebouwd tot kantoor-werkplek. ‘Corona heeft bijna alles veranderd.’ Een reportage.
De exploitatie van Hotel Stay at 7 – gerealiseerd in een voormalig kantoorpand aan de Volmerlaan 7 in Rijswijk – is nu in handen van Claudia van den Berg (33).
  • verder lezen? : https://bit.ly/2Qo2dWK

Read more news

Shop in shop

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.” We are looking for entrepreneurs, who would love to have a little shop in shop in our hotel.

Read more

Golden Lemon Awards 2020 @ Stay at 7

Op 14 november was de opname dag voor de Golden Lemon Awards bij Stay at 7. Hierbij hebben wij de Chill area omgetoverd in een huiskamer sfeer, waar een panel met grote namen zoals Bart van Houten een lezing gaven over hun ervaring in de muziek industrie. Daarnaast is de Event-hall omtovert tot de perfecte locatie om een masterclass te geven en op te nemen. De masterclass is gegeven door producer Shafique Roman.

Read more

COVID-19

How to prevent the spread COVID-19  Our hotel will be open again from the 18th of may, lets all work together to make this work!  We made a list of the 7 preventions rules.  #staysafe 

Read more