Light opening Stay @ 7 groot succes
De afgelopen maanden hebben wij met ons team een succesvolle testfase gedraaid in het Stay @ 7 hotel.
Met een enorm hoog aantal boekingen en vele tevreden bezoekers heeft het concept zich bewezen en maken we ons klaar voor de volgende stap.
Ons team onder leiding van General manager Claudia van den Berg en head of operations Elsemiek Raedt van Oldenbarnevelt breidt zich momenteel uit voor de definitieve opening.
Aankomende zomer zal het unieke Stay @ 7 definitief haar deuren openen.
Blijf onze website en social media kanalen bezoeken om op de hoogte te blijven!
Stay @ 7 Team

Read more news

Golden Lemon Awards 2020 @ Stay at 7

Op 14 november was de opname dag voor de Golden Lemon Awards bij Stay at 7. Hierbij hebben wij de Chill area omgetoverd in een huiskamer sfeer, waar een panel met grote namen zoals Bart van Houten een lezing gaven over hun ervaring in de muziek industrie. Daarnaast is de Event-hall omtovert tot de perfecte locatie om een masterclass te geven en op te nemen. De masterclass is gegeven door producer Shafique Roman.

Read more

COVID-19

How to prevent the spread COVID-19  Our hotel will be open again from the 18th of may, lets all work together to make this work!  We made a list of the 7 preventions rules.  #staysafe 

Read more

Hotel stay at 7: Corona heeft veel veranderd!

Hotel Stay at 7 in Rijswijk ging in oktober 2019 open om in maart 2020 weer te sluiten. Op 18 mei heeft het hotel zijn deuren opnieuw geopend. Het ontbijt-buffet is tijdelijk vervangen door een ontbijtbox en kamers zijn omgebouwd tot kantoor-werkplek. ‘Corona heeft bijna alles veranderd.’ Een reportage. 

Read more